Novi Sad
02.04.2012.
12:36
Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da političke stranke, kao učesnici u javnom životu, ne smeju da ćute kada se dogodi tragičan događaj poput požara u Kontrastu u kojem je stradalo šestoro mladih ljudi.
  • ZOP

    10.04.2012 19:31
    zakon ZOP
    Ne bi trebalo na ovoj temi skupljati politicke poene, ovo je tragedije. Ali se slažem sa kolegama koji su stručnjaci za zaštitu od požara, a verovatno nekada neće raditi poslove za koje su se školovali. Sistematizacije RM su ne uskladjenje sa bolonjskom deklaracijom. Imamo na bar 2 fakulteta koja školuju dipl. ing. ZOP i nekoliko visokih strukovnih škola, a ti ljudi uglavnom ne dobijaju priliki da rade u službama zaštite od požara i to je veliki problem. Nikako ova zemlja da se do zove pameti imamo najviše samozvanih stručnjaka na svetu. Ista je situacija u zaštiti na radu ako ne još i gora tu se takodje dogadjaju tragedije a direktorka Uprave za BZR je pravnica po struci. Ajmo sve fakultete da ukunemo samo neka Megatrend ostane i onako ce uskoro svi imati diplomu tog fakulteta. "Ime nesto trulo u drzavi Danskoj"
  • dosta vise

    03.04.2012 13:03
    vasega javljanja
    Samo kada su se oni oglasili

    ajd da se vise ne cuti o POZARU u hotelu PUTNIK
    gde je takodje bilo ljudskih zrtava

    o pozaru na NOVOSADSKOM RADNICKOM UNIVERZITETU gde je takodje bilo ljudskih zrtava
    a SRS=SNS tad bila direkt na vlasti u celoj Srbiji
    o demontiranju necega sto nije srbijansko nego nasledjeno a to je ZID - OGRADA NA TRDJAVI

    ajd da se vise ne cuti o privatizaciji auto transportnom preduzecu vojvodina

    pa potom o privatnoj AUTOBUSKOJ STANICI na Klisi, a gradonacelnica vas kadar SRS=SNS...
  • aleks

    03.04.2012 09:53
    Ne znam samo kako nije sramota Pavlicica da se oglasi po pitanju ove velike tragedije... Ocito je da 90% lokala u Novom Sadu nemaju ispunjen minimum uslova za rad i bezbednost gostiju. Zna se ko drzi kafice i diskoteke te da isti imaju vecu moc od inspekcije. A onda se inspekcija bavi pitanjima da li tenda na prodavnici prelazi dozvoljen br centimetara dok u kaficima ne placaju PDV, nemaju dozvole, inspekcija nikada ne ulazi... Pavlicic bi trebao da se bavi tim pitanjima a ne da krajnje neiskreno drzi govor na komemoraciji... Posao gradonacelnika je da se brine o funkcionisanju Grada a ne da glumi, i to lose, majku Terezu.
  • Kiki78

    03.04.2012 09:24
    Saopstenje mu je sasvim odgovarajuce i normalno, sto kriti istinu i sto se ne zapitati ko ce odgovarati i dokle ce nam se ovakve tragedije desavati!
  • Novosadjanin

    03.04.2012 08:38
    Stvarno je velika tragedija. Zasto ne bi odgovarao i neko iz inspekcije? Ni u prethodnim tragedijama niko nije dirao inspektore. A zasto oni nisu dolazili ako treba svaki vikend i pisali kazne?! Zato sto se zna u koje kafice inspekcija sme da ide a u koje ne!
  • Para Ložač

    03.04.2012 07:24
    Ista *ovna k'o i ovde
    Vidi boga ti, skoro isto (ili baš isto) k'o kod nas...

    http://www.visoko.co.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=4580:qnajebali-smoq&catid=7:kolumne&Itemid=10
  • 03.04.2012 06:58
    Pre svega neljudsko saopstenje. Strvinarski. Svaka cast gospodine Vucevicu.
  • Justicija

    03.04.2012 06:50
    Pitanja koja postavlja ovaj su sasvim na mestu! Standardno ce odgovori biti preskoceni
    a pavlicic i bezanovka ce da prebacuju odgovornost na republicki nivo i da se prave ludi kao da su tu slucajno!
    E namerom nasom vise necete biti tu
    Zrgozila sam se kad je Jerkovki zazvonio telefon fok je palila svecu na Mileticu i pozirala ko na crvenom tepihu
    to da nam bude gradonacelnik!?
  • MZ

    03.04.2012 05:11
    Lešinari trče po svoj deo plena
    Vučeviću ti si jedan običan lešinar! Sram te bilo! Ovo je tragedija, pusti sad stranke!
  • dada

    03.04.2012 03:48
    Moram! III
    Da malo pitam i o ovoj depolitizaciji preduzeća, koje tako najavljuju partije.
    Ajde prvo da i to vidimo, ali da vidimo i to da li će i dalje biti finansijskih injekcija rebalansima budžeta od strane grada? Pa naravno da neće. Zašto bi sada politikantima bilo u interesu da npr. jedno Zelenilo, Stan, Put,podrže? Govorim o ličnom i partijskom interesu, ne o gradskom, tj. našem!
    Ne. Posao će dati nekom svom tajkunu ili sl. A brdo prethodno zaposlenih, od tih istih politikanata, će da kakoče kako je novi, a stručni direktor - nesposoban.
    Nema veze što će posao da dobije firma sa par zaposlenih, koji će za to angažovati opet neke radnike kojima ni staž, a ni ostalo (o porezu da ne govorimo!) uplatiti neće. Dobiće posao za koji po svim normativima trebaju hiljade sati, a „uradiće“ ga sa par ljudi. Sprckaće posao, za*ebati radnike sa lovom, za*jebati državu sa porezom i šta već sve ne?
    A ovo što nazivate „jeftinim predizbornim poenima“? Paaaaaaaaaa, nema tu nikakvih poena, naročito pozitivnih ne. Negativnih, da. Barem za mene... Gade mi se svi koji su, ma koliko mislili da nisu – krivi za ovo. Svi Kim il vođe svih „naših“ partija!
    I morao sam ovo napisati svim tim „veličinama“ koje su svojim neznanjem, političkim jednoumljem, glupošću i čime sve ne, doprineli da ove dece nema.
    Neka stanu pred onog jadnog oca koji plače ispred ove rupetine i neka njemu kažu kako su sve uradili što je trebalo... A ne da pričaju kako su njihove inspekcije, komisije, k**ci-palci i neznalice radile svoj posao kako treba. Da jesu, ovoga ne bi bilo!
  • dada

    03.04.2012 03:47
    Moram! II
    Da se vratimo malo kojekakvim komisijama koje primaju koješta (tipa ove rupe što nam decu progutaše!) i daju dozvole za rad, a onda posle niko nije kriv.
    Znam da se u Kanadi ne prima objekat, ne daje mu se upotrebna dozvola, a time ni priključci za struju, vodu, gas, mogućnost osiguranja itd. ako ne postoji dokumentacija o izgradnji i ugradnji pojedinih segmenata objekta. Što znači: ko je zidao? Ajmo na videlo sva potrebna dokumentacija i atesti ovlašćenog lica za zidanje ili prepravke. Dotičnom izvođaču ne pada na pamet da se zevzeči i glupira sa ovakvom ili onakvom gradnjom, jer ako izgubi teško dobijenu (ne „kupljenu“) licencu, može da ide u PM! Isto je sa strujom, vodom itd. pa i sa molerajem (nisu svi premazi zapaljivi!).
    Na taj način sigurno imamo ispunjene zahteve sve, pa i protupožarne. Prvo, nema jeftinih materijala (jeftini su samo za one koji to ugrađuju, ali ne i za roditelje ove dece!) koji se lako pale kao ovde i Launžu. Zatim, postoje sistemi za gašenje i sistemi za brzu evakuaciju. Ne na papiru i ne prekršajne prijave naknadno od kojekakvih idi mi, dođi mi, inspekcija! Jer, da je neko znao da radi svoj posao, ova rupa ne bi ni radila. Setili smo se da sada proveravamo ovakve rupe u celoj Srbiji? Oće l' neka biti zatvorena? Oće l' neko biti sankcionisan što je i do sada dopustio da rupe rade?
    I još to zovu „Vanredna kontrola objekata“! Ma nemoj! Vanredna bi mogla biti samo pre, a ova sada je POSTHUMNA!
  • dada

    03.04.2012 03:46
    Moram!
    Drma me i razbija ova nesreća i lomi se u meni, da l' da napišem šta mislim.
    Moram!
    Zarad budućnosti i ostale dece, moram...

    Pisah ovde i do sada o nizu gluposti naših politikanata, o njihovom samozadovoljstvu, o tome kako sve „znaju“ i sve „mogu“. Kako su sposobni da budu baš sve, od ptrijarha do neurohirurga. Nema veze što nikakve škole i iskustva nemaju. Ili imaju neadekvatne škole, pa na mestu gde se zahtevaju specifična znanja, sve izlazi na isto.
    Postavljaju lepioce plakata na sva mesta gde stignu. Naravno, njihovo neznanja se brzo pokaže, al' ko nas pita? Stvar je svršena – lepioc udomljen!
    Na sve završavaju kojekakve brzopotezne fakultete. Diplomu dobiju, ali ne i znanje, al' zato, ovi nosioci kojekakvih diploma postaju još bahatiji i nezajažljiviji! Sada su (šatro) neko i nešto!
    Deklasirali su znanje, struku. Uništi su ih! Čak i na državne fakultete doveli svoje aparačike i time doprineli da i sa njih izlaze svršeni bezveznjaci. A tvrdim da nije Bolonja kriva, nego oni, politikanti!
    Imao/la sam priliku da radim sa kojekakvim gradskim inspekcijama. Da Vam pričam o neznanju, o njihovoj gramzivosti, potkupljivosti itd.? Nema potrebe. Mislim da je mnogo stvari sada, a i pre (npr. Launž), pokazalo šta treba. Cena je bila previsoka! Na žalost...
    No, nije to sve! Opet na žalost! Ostaće iste neznalice, Mojko, Tvojko i Svojko, na istim mestima i radiće isto! I opet će cena biti visoka. Previsoka. Vaše ili moje dete! I nikada im neće pasti na pamet glupavu da bi i njihovo dete moglo biti tu...
  • 02.04.2012 21:36
    Odgovornost vlasti
    Već prve vesti ukazuju na to da ovde nije zatajio vlasnik (ili vlasnici) izgorelog objekta. Zatajila je vlast. Oni predstavnici vlasti (prvi među njima je na žalost gadonačelnik Novog Sada, čime je pokazao svoju nezrelost i neodogovornost) koji svaku kritiku vlasti u ovom slučaju iskazuju kao zloupotrebu tuđe nesreće za svoje mitingašenje svesno duboko greše i svojim izjavama upravo oni vrše tu zloupotrebu. Zašto? Zato što aktuelna državna i lokalna vlast dozvoljava gradnju brojnih javnih objekata bez postojanja standardnih građevinskih i bezbednosnih kriterijuma, neophodnih za bezbednu upotrebu (standardizovana i ispravna elektroinstalacija, izolovanost lakao zapaljivih materijala, postojanje ispravnih PPA aparata i obučenost zaposlenih da njima rukuju itd.). Sem toga, daju se olako dozvole za otvaranje ovakvih firmi u već izgrađenim objektima koji ne zadovoljavaju potrebne standarde, bez predhodne rigorozne kontrole. A u Novom Sadu ovo je već četvrti požar ovakve vrste u zadnjih par godina. I niko nije kriv, do čistačice ili vlasnika. Vlasnik je svakako kriv, ali mnogo veću krivicu ima izvršna vlast koja angažovanjem nadležnih inspekcija mora da obezbedi poštovanje potrebnih standarda i njihovo sprovođenje. A gradonačelnik neka sam za sebe razmisli da li u XXI veku rukovođen vlastitom svešću, savešću i odgovornošću treba da da ostavku ili ne kao nauk budućim gradonačelnicima da je breme odgovornosti nosioca vlasti veliko i da traži ogroman angažman i požrtvovanje umesto političkih uravnilovki.
  • jocatrta

    02.04.2012 21:06
    Ćutali smo posle požara u Launđž, brzo ga zaboravili i opet se tragedija ponovila, vreme je da se tome stane na put dok još ne izgubimo koji mladi život... Ne sme nečija zaradu u kafićima biti vrednija od ljuckog zivota
  • Richard Rublev

    02.04.2012 20:39
    Ovo je odvratna kanonada polupismenih partijaša
    Vest je već odavno nestala sa naslovne strane ovog sajta, a neko se ozbiljno trudi da joj potpuno promeni kontekst kišom afirmativnih komentara??? Kakva primitivna forma propagande. Amateri. Terajte se bagro!
  • VE

    02.04.2012 20:33
    ko su advokati naših političara?
    Interesantno je da sam u dva komentara tražio ostavke naše gradske vlasti i dobio više loših nego dobrih preporuka. Interesantno je da kad god to neko traži, odmah se nadje desetak onih kojima se to ne dopada?! Opet vam kažem- ne plašite se! Naći ćete druge partije da udjete u njih ako vam ova sadašnja propadne! (jadnici)
  • Lara

    02.04.2012 20:33
    Nemam reči!!! Niko neće nadoknaditi živote ovih mladih ljudi! Da su inspektori valjano obavljali svoj posao kada je trebalo , ova tragedija, kao i mnoge druge su mogle biti izbegnute! Toliko je sve iskorumpirano u ovoj zemlji da nemam reči! Inspektori jedva i da dolaze na posao i to da bi popili kafu, primaju vrtoglavo velike plate, a ovo je ishod njihovog (ne)rada!
  • Manja

    02.04.2012 20:30
    Ovakve stvari se stvarno ne bi trebale zanemarivati! Očigledno je da se gledalo samo kako da se zarade pare, a bezbednost je bila na poslednjem mestu! To što sada pričaju kako će inspekcija krenuti u kontrolu klubova i kafića je smešno! Zar treba da se dogodi ovako nešto tragično pa da pojedinci počnu da rade svoj posao? ! Tako su pričali i posle požara u „Putniku“ I „Lanžu“ , pa nešto ne vidimo rezultate tih njihovih nazovi kontrola!
  • Edge

    02.04.2012 20:07
    Problemi se ne smeju ''gurati pod tepih '' .Moramo se suociti sa cinjenicom da bezbednost objekata ne ispunjava norme i neko mora na tu cinjenicu da ukaze i taj se problem mora resavati .
  • Lady D

    02.04.2012 19:56
    Strašno...
    U pravu je Miloš Vučević. O ovakvim propustima treba pričati, a još važnije uraditi sve da bi se ovakve tragedije sprečile. Ja sam užasnuta činjenicom da se toliko godina unazad nije obezbedila potrebna zaštita objekata i pored nesreća koje su se događale. Nažalost cenu nemara gradskih vlasti plaćaju nedužne, mlade žrtve.Tragedija!
  • 02.04.2012 19:52
    Okolnosti
    Činjenica do činjenice. Najtragičnija je ona da najverovatnije ovaj objekat nije imao nikakvu upotrebnu dozvolu, pa je najveće pitanje kako je uopšte radio? Da ima imalo odgovornosti cela gradska vlast bi dala ostavke jer sve greške su u njihovoj nadležnosti. Ili će opet da nam dokazuju da oni nisu ni malo kivi, a onda da daju neka obećanja za budućnost koja tamo uvek i ostaju?
  • MarkoRKM

    02.04.2012 19:14
    ZoranNS
    A da pitamo ove sto su sada na vlasti ko ce da odgovara sto je poginulo sest mladih zivota?
    Nacelnici i inspektori sigurno nece snositi nikakvu odgovornost.
    Ko je kriv ako oni nisu?
  • 02.04.2012 18:24
    Pancevac
    Inspektori ,politicki kadrovi . Neka odgovaraju svi koji su odgovorni za tragediju.
  • Blagoje

    02.04.2012 18:23
    Da nesto naucimo......
    Sve je nazalost kasno za izgubljene mladost i lepotu u tom dogadjaju, ali nemogu da prebolim cinjenicu, da je trebalo nesto ovako strasno da se desi pa da vlast i nadlezne sluzbe preduzmu mere koje su inace trebali da urade pre ulask prvog gosta u tu diskoteku!!! Strasno je sta nam mito i korupcija na svim nivoima vlasti cini poslednjih decenija.
  • 02.04.2012 18:15
    Lara Kroft
    Jedino je kriva vlast, koja definitivno krade šta stigne i gde stigne, sramota je da grad Novi Sad ima problem bezbednosti. Meni je dosta ovakvog državnog sistema koji uništava sve pred sobom.
  • Smaknuto nesposobne

    02.04.2012 17:54
    Tragedija
    Dacic je cekao da se desi nesto ovako da bih ga podsetilo da insekcija mora da radi.Gomile nezaposlenih postenih ljudi ceka na posao, a gomile neodgovornih radi tamo gde im nije mesto, zasto, zato sto su partiski pozaposljavani i preko veze.Sramota sta nam ova sadasnja vlast radi,Vucevic je potpuno u pravu, i hocemo korenite promene, bas zbog ovog haosa hocu da izadjem na glasanje i smaknem nesposobne sa vlasti.
  • 02.04.2012 17:44
    dosta je više veza i vezica
    ovo je strašna opomena a posledica zapošljavanja ljudi na odgovornim poslovima samo preko ličnih stranačkih i rođačkih veza. Očito su nesposobni u komisijama koje daju dozvole o sigurnosti i ispravnosti objekata za zabavu. Dozvole za rad dobijaju objekti članova partija na vlasti. Mislim da bi po komandnoj odgovornosti trebao da podnese ostavku onaj koji je prvi među prvima, a to je gradonačelnik
  • Fantom Promene

    02.04.2012 16:59
    VLASTI je posao da radi! INSPEKCIJAMA i Upravi , odboru za bezbednost!
    ONI su krivi i ogovorni! Opozicija pita prava pitanja DOKLE?
    Ova iz odbora za bezbednost izadje s nekim smesnim izgovorom pavlici jos gori
    Za vas nema izgovora
    Da je srece neke podneli biste momentalne ostavke
    bando
  • kuš

    02.04.2012 16:48
    svi ste ista banda
    http://www.youtube.com/watch?v=MM64ynWN5BQ
  • Dana Pavić

    02.04.2012 16:46
    Pravna država
    Ne odnosi samo droga i krupan kriminal žrtve . Dacić naredio inspekciju svih lokala u Srbiji . Šta je čekao do sada ?
  • Najlakse je reci niko nije kri

    02.04.2012 16:37
    Pristalice DS-a
    Da je nasa vlast ukinula mito i korupciju i da imaju zakone kakve treba da imaju o pozarima u kaficima i takvim objektima, do ovoga ne bi dolazilo.Nazalost kod nas Srbiji vlada veliki mito, ja tebe podmitim a ti nemoj kontrolisati protiv pozarne alarme i druge uredjaje ako ih uopste i ima. A kada se desi ovako nazalost nesto, inspekcija se prva javlja da je sve u redu bilo i da niko nije kriv.Alo ljudi ako nijo nije kriv kako se desilo ovo.Mozete se samo zavaravati ili kriviti instalacije, gde je tad bila inspekcija?Izvinite ali nemate potrebe ovog coveka napadati kao da je on vlast.Da je on tu vlast verujet ne bi tako mogli da rade ni inspekcije ni takvi objekti ne bi seli da rade.Ali nazalost on nije vlast, a nasa vlast je odmah rekla da niko nije kriv i da je inspekcija radila kako treba.Mislim da upravo oni jesu krivi jer ima mnogo mita i korupcije nazalost, i dok se ne smene ovi ljudi, ni korupcija i mito se nece iskoreniti jer su oni medjusobno povezani.
  • Milenkokv

    02.04.2012 16:20
    Uradio bi
    Da je on gradonacelnik i na vlasti, on bi nesto i uradio povdodom svega, ali posto je u opoziciji ne sme raditi nista bez glavnih trenutno, a te glavne bas briga za narod i sve.Zato i hocemo da postavimo ovakve ljude na celo drzave a ne kao sto su sada da primaju mito i ne obilaze redovno kafice i ovakva mesta, a da javnsti kazu kako to navodno rade.
  • Renegade

    02.04.2012 16:19
    Ova tragedija je posledica ljudskog faktora i o njoj se mora pricati , ne smemo gurati pod tepih ovaj problem.
  • Stone Cold

    02.04.2012 16:04
    Vucevic je u pravu . Simptomaticno je to da se posle ovakve tragedije svi sete da krenu u kontrolu objekata ,naknadna pamet po obicaju .
  • 02.04.2012 15:38
    Ćuti više!!!!
    Ne pričaj šta bi trebalo već - URADI !
  • Zakon o zaštiti od požara

    02.04.2012 15:35
    može da radi bilo ko ko je tehničke struke
    Ko je donosio ZAKON taj je NAJODGOVORNIJI jer nije naveo da ove poslove može da radi strukovni inženjer zaštite od požara i eksplozija, kao i u Zakonu o bezbednosti i zdravlju na radu, poslove u inspekciji rada ne može da radi strukovni inženjer zaštite na radu, nego su naveli da to mogu da rade agencije licencirane sa diplomiranim mašincima i elektroinženjerima koji nisu studirali odgovarajući smer i svi ostali diplomirani van struke ovih primarnih i veoma OdGovornih oblasti, nisu eksperti. Zakon pod hitno da se menja! Uzimaju novac nad leševima...užas! Samo uzimajte agencije lincencirane i završićete u zatvoru kad tad. Požar može da se desi na mali milion načina i na radnom mestu i u pozorištu i u bioskopu i na godišnjem odmoru, u avionu..svudaZakon je pogrešno postavio stvar u tome je ZID!Nema veze sa politiko ovo je već mučenje za one koji treba da rade poslove za koje nemaju vezu ,gledamo, patimo se , mučimo se i plačemo nad žrtvama.
  • dan mrmota

    02.04.2012 15:33
    mrmot
    Kakva
    samozadovoljna njuska.On ce da mi komentarise ovu tragediju.Svi oni treba da se uvuku u misje rupe i da cute.
  • `Milena

    02.04.2012 15:15
    Ma sta vam je ljudi oni su svoj obraz oprali tako sto su osnovali novu stranku nevinu i cistu od svih greha. Sve sto su pre toga radili i za sta su bili odgovorni to vise ne vazi i ne postoji!
    A sad po obicaju rade ono sto najbolje znaju kritikuju.
    Naivno sam se ponadala da ce ovog puta cutati i da nece ovu tragediju ovako jeftino koristiti za svoje politicke ciljeve ali ne nemogu oni da izdrze!
  • s

    02.04.2012 14:50
    odgovor anonimusu
    To je sin gospodina Vucevica koji je bio predsednik skpstine grada kada su stradali mladi u Laundzu
  • Yahoo

    02.04.2012 14:28
    Povraća mi se kad vidim da neko tragediju koristi u predizborne svrhe.
  • Richard Rublev

    02.04.2012 14:05
    Lešinari
    Svi redom! Normalnom svetu ne postoji tako užasan stepen politizacije. Zbog čega se oni osećaju pozvani da svugde zabiju svoj bedni nos? Sjašite više svi vi! Niko Vas ništa nije pitao! Neka svima ovo bude odlična ilustracija o kakvim lešinarima je reč. I to ne mislim samo na ovu odvratnu partiju nego na sve odvratne partije redom.
  • JA

    02.04.2012 14:02
    Kako vas nije sramota da koristite ovakvu TRAGEDIJU u politickom prepucavanju. SRAM VAS BILO !!! Lesinari jedni ! :(
    BOJKOT !!!
  • KRCKO

    02.04.2012 13:58
    Ne mogu da verujem!
    Zašto se neraspitaju kako to rade u Norveškoj,Holandiji, Italiji, zašto Srbija uvek ima najveće žrtve na radnom mestu u raznim objektima? Pa zato što su uredili takave Zakone o bezbednosti i zdravlju na radu i zaštiti od požara da samo nestručnjaci to jest bilo KO mogu da rade ove poslove samo oni koji su dipl.inže sve jedno bilo koje struke mašinac elektro, dok stručnjaci zaštite od požara i zaštite na radu nemaju prilaz svojoj oblasti,ne mogu da rade u inspekciji rada, ne mogu da rade u požarnoj inspekciji, ne mogu da rade u komunalnoj inspekciji tu je ZID. Tako su namestili NOVE ZAKONE! Njima u korist,a ne u korist zaštite građana i stručnjaka, ne, nego u korist NJIHOVU,imate Zakone na internetu pa pročitajte kome su dozvolili rad, pored Inženjera zaštite od požara i ekslozija i Inženjera zaštite na radu u Zakonima nespominju niti u bilo kojoj sistematizaciji!!!!
  • ZoranNS

    02.04.2012 13:43
    Mizerno, bezobzirno
    Bili ste 4 godine na vlasti, ap osim behatona ništa, a sada, poene od mrtvih, nisko da niže ne može biti.
  • Miki

    02.04.2012 13:33
    RAZNORAZNI INTERESI POSTOJE ZAŠTO JE TO TAKO?
    Opšte je poznato da u našem gradu za svaku stvar treba imati negde nekakvu vezu. Ta veza, naravno, košta. Ko je taj ko ima moć u gradu, zna se, VLAST!
    Kada bi se sprovela nezavisna istraga od strane nezavisne komisije svih ugostiteljskih objekata u gradu, onda bismo dobili pravo stanje, a ono je sigurno KATASTROFALNO!. Svaki funkcioner ima svog prijatelja, druga, kuma i komšiju koji ima neki ugostiteljski objekat pa se raznoraznim pritiscima na državne organe dobija i ono što se u normalnim uslovima i ne može dobiti. Zna se u koje se kafiće sme ući da se vrši kontrola a u koje ne sme. Sve se zna u ovom našem malom gradu, samo svi ćute, normalno je jer se boje za svoju bezbednost. A ko o tome treba da vodi računa - država, ali mi je očigledno nemamo!
    Kada malo bolje pogledate ministre, sve će vam biti jasno, jer oni su odraz situacije u našem društvu.....
  • T-Rex

    02.04.2012 13:33
    Pozari
    Varam li se ja ili su neki od pomenutih pozara izbili dok su on i njegove stranacke kolege bili na vlasiti od 2004.-2008. godine? Onda bi i on trebalo da bude medju onima koji treba da nam daju odgovore, a ne da postavljaju pitanja!
  • mrmot

    02.04.2012 13:30
    dan mrmota
    Bas sam se pitala gde je taj SNS da skuplja jeftine poene?
  • 02.04.2012 13:29
    Jel to onaj Vučević koji je bio predsednik Skupštine Grada,kada se desila tragedija u Zmaj Jovinoj? Sramota da se uopšte oglašava.Dosta strančarenja! Saučešće porodicama.
  • SRAMOTAAA!!!

    02.04.2012 13:27
    Stidite se!!!!!!!!!!!!!
    Jel moguce da ovakvu tragediju koristite u politicke svrhe?! Treba da vas je sramota!!!
  • Miloš ne jaki

    02.04.2012 13:23
    Naprednjačka je sramota ovakvu tragediju zloupotrebljavati u stranačke svrhe. Bašnemate ni stida ni srama! Najiskrenije saučešće porodicama tragično nastradale dece!
  • Bob

    02.04.2012 13:14
    Ej "Neko" cuti!!!
  • Neko

    02.04.2012 12:47
    Samo kad ste se vi javili! Da li moze bez jeftine demagogije, makar u ovom slucaju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna